- Men folk måste ringa först, så vi inte blir för många, säger Stefan Kemle, med viss reservation.

 

- Jag tror Titanix har en stor chans. Det blir en guldstjärna, spår Cizzie Kemle, som givetvis var på plats i Strängnäs förra helgen.

Artikelbild

 

- Helt fantastiskt. Och jag visste att Titanix skulle gå vidare efter första låten. Faktiskt några minuter tidigare än tv-publiken. Peter Settman bar nämligen fram bandets keyboard strax innan han ropade upp dem.

 

Däremot var hon riktigt nervös efter andra låten.

Artikelbild

 

- När Torgny Melins gick vidare och bara Highlights och Titanix var kvar, ja då trodde jag det var returbiljett hem. Men så blev det ju inte.

 

Från Gusum hoppas man kunna sända en vi-
deohälsning till Dansbandskampen.

 

- Det här är ju inte bara en framgång för Titanix utan också för kommunen, som blir marknadsförd på ett bra sätt, säger Stefan Kemle, som tillsammans med frun och två andra musiker ingår i bandet Just Four Fun.

 

Förra veckan var Titanix sångerska, Maria Rolf, ensam kvinna i tävlingen. Ikväll kommer ytterligare en upp på scenen, nämligen Carina Jaarnek, vars band lyder under samma namn. Vem som segrar, i en duell mellan dem, vet Cizzie Kemle redan nu.

 

- Maria Rolf är mycket bättre. Inte tu tal om annat. Hon ger allt på scenen och har alltid ett mycket skickligt framträdande och givetvis en bra röst.

 

Förutom Titanix och Carina Jaarneks, tävlar också Mannerz, Spootlajtz och Torgny Melins i kvällens upplaga.