Ektorp överlägset i futsalderbyt

Mål redan i den första minuten. Sedan var Ektorp FK aldrig hotat i RFL-derbyt i futsal i Mässhallen.

Futsal2019-11-03 15:15

Emma Nilsson gjorde 1–0 för Ektorp redan i den första matchminuten och efter åtta minuters spel hade ledningen växt till 3–0. Och efter den tuffa inledningen hämtade sig aldrig Svärtinge i lördagens futsalderby i RFL Östra Götaland.

Ektorp FK vann till slut med hela 11– 1 efter att Vera Fridh och Filippa Berger gjort tre mål vardera. Övriga målskyttar: Beatrice Nordén (2), Emma Nilsson, My Malmström och Linnéa Jaktfalk. Svärtinges tröstmål gjordes av Emilia Stjerna.

Norrköping Futsal Klubb förlorade i sin tur hemmamatchen mot IK Tun med jobbiga 1–7 i fredags. Matilda Ahl satte hemmalagets mål vid ställningen 0–3. NFK har därmed inlett seriespelet med två raka förluster.