NT skrev i början av november om att den 19-åringe dansken var på väg till Dackarna i Målilla. Jepsen Jensen hade kontrakt över säsongen 2012 i Vargarna men för ett tag sedan hörde Dackarna av sig med en undran om att få lämna ett kontraktsförslag. Och nu är det klart. Jepsen Jensen har skrivit kontrakt med Målilla-klubben.

- Han ville åka mer än han fick göra i Vargarna. Han har också visat att han klarar av olika typer av banor, säger Dackarnas lagledare Mikael Karlsson på klubbens hemsida.

För Vargarnas del kan övergången innebära att klubben får en liten summa pengar. I en intervju i NT den 4 november sa Vargarnas ordförande Thina Johansson så här:

- Det handlar om utbildningsbidrag. Och eventuellt lösen av kontraktet. Nu har jag inte hans kontrakt framför mig, men om jag minns rätt har han någon klausul som säger att han får bryta det före ett visst datum om han då betalar en viss summa till oss.

Shields aktuell för laget
Vargarna har fyra luckor till att fylla innan truppen är klar. Det är fullt möjligt att Adam Shields återvänder till klubben som han tvingades lämna för ett år sedan, i samband med att Nicki Pedersen blev klar.

Shields och Vargarna har pratat med varandra men det har ännu inte lett till kontraktsförhandlingar.

- Jag är positiv och hoppas höra mer från dem, säger Shields till NT-sporten.

En tuff säsong
Han offrades för ett år sedan men känner ingen bitterhet gentemot Vargarna.

- Jag har lärt mig att det är så här det funkar i speedway. Jag vill se framåt och inte bakåt. Jag var upprörd då men kommer gärna tillbaka till klubben. Jag älskar banan där.

Den gångna säsongen vill han definitivt lämna bakom sig. Shields körde för Västervik men en knäskada gjorde att han knappt har tävlat något alls.

- Utan tvekan min värsta säsong någonsin. Ett tag funderade jag till och med på att lägga av men det kommer jag inte göra. Jag jobbar hårt på gymmet för att bli bra i knäet och jag känner att jag har mina bästa år framför mig. Fysiskt, om man bortser från knäet, kommer jag vara i fantastisk form nästa säsong, säger Adam Shields.

Det återstår bara att se om han kommer representera Vargarna då.