Första påskriften kom från Ledbergslöftet Filip Fox. En påskrift som den nyblivna allsvenska klubben jobbat långsiktigt på för att bli klar.

– En ung spelare född 00, men som rankas som en av landets absolut största talanger. Både Linköping och Örebro i SSL har försökt att värva Filip. Han tränade med oss en del under förra säsongen och kommer nu att ansluta. Men med en så kallad dubbellicens så att han kan spela division 1 och i juniorallsvenskan med moderklubben Ledberg, berättar klubbens ordförande och assisterande tränare Tommy Karlsson.

Samtidigt har tränare Magnus Bagge lyfts fram som division 1 bäste tränare av Innebandymagazinet säsongen 2017/18. Det är 360 spelare och tränare som varit med att format listorna.

Motiveringen löd:

"Lyckades försvara seriesegern från i fjol med en minst sagt imponerande marginal, 5 poäng ner till tvåan Värmdö och hela 15 ner till Älvsjö under kvalstrecket. Framförallt har man imponerat offensivt med ett snitt på nära 7 mål per match".

Målvakten Fredrik Nordström lyftes fram som ettans tredje bäste målvakt. Jonathan Pegler blev nummer 2 bland centrarrna och Simon Tvingsell femma på backsidan.