Ni kan Dolphins jobbiga skadesituation vid det här laget.

När Tim Schüberg, Jonathan Dubas och Tyler Flack alla drabbades av benbrott stod laget utan tre tunga namn och utan möjlighet att förstärka.

Det var i alla fall budet från ordföranden Mattias Ottosson som hänvisade till att ekonomin satte stopp för sena värvningar.

Pendeln har svängt.

Dolphins har gjort klart med Kalmars poängkung Mike Mcdevitt, 23, som dominerat i division 1.

På sina åtta matcher har Mcdevitt snittat 32,5 poäng, 13,3 returer och 2,5 assist.

– Vi är stolta som tuppar. Inga konstigheter för oss att släppa Mike. Vi kommer säkert ha karneval i hallen, säger Kalmar-coachen Peter Engström.

Som inte tror att det ska vara några problem för Mcdevitt att anpassa sig till ligaspel och ett slutspel där Dolphins ska försvara SM-guldet.

– Jag har bara goda vitsord om Mike. En väldigt "coachable" spelare. Ambitiös. Bra skott och en förståndig spelare. Han kan bli väldigt användbar för Dolphins, fortsätter Engström.

Mcdevitt anslöt till Kalmar i november. Vägen dit kom via Kenny Grant, Hagebys före detta storspelare.

Det syntes snart att Mcdevitt är för bra för division 1.

Något även hans fina statistik visar.

– Klart att det är ett annat tempo som väntar i ligan. Det som kommer att vara den största skillnaden är defensivt. Han kommer att möta större och snabbare spelare. Offensivt är jag övertygad om att han kommer stoppa bollen i korgen. Mike har rätt inställning och kommer anpassa sig efter vad Adnan vill, säger Peter Engström.