Under måndagen gjorde Vargarna klart med de två första nyförvärven inför 2018 i Mathias Thörnblom och Joel Andersson. Samtidigt är det klart att trion Jonas Davidsson, Daniel Davidsson och Linus Sundström lämnar för Piraterna.

Utöver det är även Viktor Bergström samt sex "0,5-snittare" klara för klubben sedan tidigare.

De senaste säsongernas bästa förare, Kim Nilsson, har fortfarande inget klart i allsvenskan men Vargarna är i allra högsta grad aktuellt.

Artikelbild

| Kim Nilsson.

– Det är väl tänkt så, men inget är klart. Jag håller kontakten med Vargarna, men körde min sista match för bara en vecka sedan. Och jag sa till dem innan att det inte var någon stress, jag kommer prata med dem först och främst i alla fall, säger Nilsson.

Han fortsätter:

– Jag trivs bra i Norrköping och ser ingen anledning att byta klubb. Men vi har bara inte kommit så långt än.

Samtidigt är mycket ovisst med allsvenskan fortfarande. Det ska bli sex lag där två av lagen ska komma från elitserieklubbarna som ska gå samman för att skapa dessa lag.

Nässjö och Linköping är aktuella som orter för dessa.

– Det vore ganska kul om det blev Linköping, det ger mer derbyn, säger Kim Nilsson.

Nyligen blev det klart att Peter Jansson återkommer som lagledare efter att Mats Boström valt att tacka nej till en fortsättning.

Kim Nilsson ser det som ett bra val.

– Jag har trivts med Mats, men det här är den bästa ersättaren. Någon som varit i klubben tidigare. Vi har haft kontakt i alla år även när han inte varit lagledare, säger stockholmaren som nyligen gjorde klart med en fortsättning i Masarna i elitserien.

Mycket talar för att det blir en fortsättning även i Vargarna.