Norrköpingssonen lämnade Örebro efter säsongen och därefter var det länge ovisst var han skulle spela den kommande säsongen. Gif Sundsvall var länge ett hett spår, men till slut valde Maic Sema en annan väg.

Medan hans bror Ken laddar för veckans häftiga möte i Europa League med Arsenal har Maic tagit nya kliv i sin nya miljö.

När NorthEast United spelade bort mot Jamshedpur startade Sema för första gången för sitt nya lag i den indiska ligan. Han fick förtroendet till vänster i ett tremannaanfall.

Någon omedelbar succé blev det dock inte för laget som föll med matchens enda mål, trots att man inte minst i den första halvleken skapade många vassa chanser för att ledningen.

Men mål blev det inte.

Istället avgjorde Jamshedpur mötet i den 51:a minuten med 1–0.

Sema byttes ut på slutet när den förre Chelsea-managern Avram Grant satsade allt framåt med en 4-2-4-uppställning men någon utdelning på det draget fick han inte.

I och med segern gick motståndarna upp till tredje plats i ligan. För Maic Semas NorthEast United är det tuffare. Laget är kvar på näst sista plats av de tio lagen i tabellen.