LIVESPORT
En tjänst från NTM

LIVE-TV: Här är sändningarna under premiärhelgen

Vi dukar upp för fotbollspremiär på våra sajter och sänder totalt fem matcher där de flesta spelas under lördagen. Här nedan har du hålltiderna för när våra direktsända matcher spelas.

Äntligen dags för fotbollspremiär. I helgen sänder vi fem fotbollsmatcher när flera av de lokala lagen börjar tampas om poäng.

Äntligen dags för fotbollspremiär. I helgen sänder vi fem fotbollsmatcher när flera av de lokala lagen börjar tampas om poäng.

Foto: Montage/Fotojet

Fotboll2022-04-01 13:00

Äntligen dags för premiär för de lokala fotbollslagen i helgen. IFK-damerna vill bråka med topplagen, Maif är tillbaka i Ettan och hur står sig ÅFF i samma serie i år? Sylvia och Mjölby finns också med i vår tablå under helgen.

Här är matcherna vi sänder...

Lördag:

14:00: Karlslunds IF – Mjölby AI
– Mjölby stod för en stark säsong i fjol och klarade nytt kontrakt i division 2 med bred marginal. Inför i år har laget tappat en del tongivande spelare och det blir intressant att se vad det nya Mai visar upp för kvalité när säsongen kommer i gång. I år lirar laget i den nordliga Götalandserien (spelade i fjol i division 2 södra Svealand) precis som lördagens motstånd från Örebro. 

15:00: IFK Norrköping – Lidköpings FK
– "Peking" satsar mot allsvenskt spel inom tre år och det är en satsning som tar sin början på lördag. Stora delar av fjolårets ryggrad är kvar och har kryddats med en del högintressanta förstärkningar som Mimmi Asperot, My Cato med flera. IFK vill bråka med topplagen och får chansen direkt mot ett Lidköping som i fjol fanns i Elitettans översta skikt. Väldigt viktig match som kickstartar tävlingssäsongen på lördag. Missa ej!

16:00: IFK Malmö – Åtvidabergs FF
– Samma premiärmatch - men sannolikt inte samma busväder som i fjol. ÅFF går in i Ettan Södra med att möta IFK Malmö precis som de gjorde som nykomling förra säsongen. Väldigt svårt att förutspå vad Åtvidabergs säsong ska landa i. Försäsongen har renderat i blandade resultat och det finns i vanlig ordning en hel del nya spelare i truppen i jämförelse med i fjol. Tveklöst en viktig premiär när vi får en första vy över ett ÅFF som tävlar om poängen igen. 

16:00: Motala AIF – BK Forward
– Nykomlingsmöte stundar på Idrottsparken i Motala när Maif tar emot Forward. Den stora stommen från i fjol är kvar och har kryddats med en del spännande förstärkningar. På andra sidan står BK Forward från Örebro som likt östgötarna lämnat division 2-spel för högre höjder. Nyckelmatch direkt?

Söndag:

13:00: Stockholm FC – IF Sylvia
– När krutröken från alla premiärer under lördagen lagt sig tågar Sylvia in i sin tävlingssäsong. I vanlig ordning väldigt mycket nytt i truppen som under försäsongen haft lite svårigheter med målskyttet. Det försöker norrköpingslaget råda bot på i premiärmatchen borta mot nykomlingen Stockholm FC. En svår match att analysera på förhand men där en sak alltid är säker med Sylvia. Det kommer, precis som tidigare säsonger, att vara sevärda matcher där flera unga spelare visar framfötterna i sin jakt på utveckling. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!