Det var egentligen mer eller mindre klart vilka som kommer köra i första hand för Vargarna nästa säsong. Men det saknades fortfarande en förare med snitt över 0,500 i truppen.

Plats åtta.

På fredagen blev den föraren helt klar och det är en gammal bekant som tar platsen som kommer bli mest i form av utlandsreserv vid skador.

Tomasz Gapinski är tillbaka i truppen igen.

– En av få polacker som verkligen behärskar den tekniska banan på Ica Maxi Arena. Han var lite av en publikfavorit i Vargarna, konstaterar ordföranden Anders Carlberg om vem som gör truppen komplett.

Gapinski kommer ha snittet 2,000. Han körde ett par säsonger i klubben fram till 2014.

– Vi har en bra trupp ihop med våra förare på 0,500. Att ta in en svensk som riskerar att inte få åka i laget mer än som backup är inte gynnsamt för svensk speedway, förklarar Carlberg vidare.

Nytt inför 2019 är att klubben också kommer ha ett 250cc-lag som ska köra sexlagsmatcher med två förare i varje. I Vargarna kommer Willy Andersson köra tillsammans med finske talangen Roni Niemälä.

Så här ser Vargarnas trupp inför 2019 ut: Joel Andersson, Mathias Thörnblom, Viktor Bergström, Kim Nilsson, Daniel Davidsson (ny), Dennis Fagerkrantz, Henrik Bergström och Tomasz Gapinski (ny). Förare med 0,500 i snitt: Timi Salonen (ny), Viktor Ohlsson, Oscar Holstensson, Anton Bork. 250cc: Willy Andersson och Roni Niemälä.