Det fortsätter rulla på för Sylvia i jobbet med att forma nästa års lag i division 2. Christoffer Tapper Holter var en viktig kugge i år med sin rutin och nu är det klart att klubben får ha kvar honom ett år till.

Målet från klubben är att ta sikte mot division 1 och då är ambitionen att också ha några rutinerade spelare i laget.

– Jag känner mig inte som någon lagpappa, jag känner mig som typ 17 än så länge, säger Tapper Holter till klubbens hemsida om den eventuella rollen.

Han har haft problem med en menisk under året men det ska det bli ordning på till nästa säsong. Det blir snart operation.

– Förhoppningsvis blir det klart innan nyår. Tills dess blir det till att lyfta skrot. Jag tänkte bli bättre nästa säsong, färdig fysiskt tidigare även om det blir en tuff start med knäet.

På klubbens hemsida beskriver Christoffer Tapper Holter också varför han väljer att fortsätta i Sylvia.

– Det var egentligen aldrig något jag tänkte på, om jag skulle stanna eller inte. Jag trivs väldigt bra i den här föreningen redan, jag är nöjd med upplägget. Dessutom står vi inför den här satsningen nu, det är spännande. Man vill vara med där det händer grejer.

Även onsdagens värvning av Philip Özer stärker Sylvia i jakten på ett slagkraftigt lag. 22-åringen ser fram en säsong där han lämnar Sleipner för grannklubben på Östgötaporten.

– Jag tror att jag har bättre möjligheter att utvecklas i den här organisationen, med Sylvia och IFK. Kim jobbar på ett sätt som känns väldigt rätt. För mig är det viktigt att kunna komma till nästa nivå och jag känner att det här miljöombytet kommer göra mig gott. Det gäller att inte fastna, stagnera, utan att hela tiden ta sig framåt. Jag vill hela tiden bli bättre, säger Özer till Sylvias hemsida.