Han har nyss kommit till IFK Norrköping och har precis som Arnor Sigurdsson, numera CSKA Moskva, har han stora planer för framtiden.

Sett till ålder och mognad ute på fotbollsplanen behövde knappast han be om ursäkt för sina första 90 minuter i IFK-tröjan.

Motståndet var dubbelt så gammalt och erfaret.

– Jag är verkligen nöjd med att få spela i A-laget för första gången. Jag kanske måste vara snabbare i tanken när de andra spelarna är större, sa Isak efter att han klev av det kortsnaggade gräset.

Duellerna var tuffa i matchen, lille Isak fick en vinge av en motspelare, men fann sig och fortsatte som om ingenting hänt.

– Jag kände det. Men vi måste fortsätta bygga på det här. Det har ändå varit två bra matcher här nere där vi lärt oss en del. I slutänden är det väl positivt, sa mittfältaren som fyller bara 16 år 31 mars.

Han brände en av straffarna, när han fick det stora förtroendet.

Artikelbild

– Jag var inte nervös före straffen. Det var bara en skitstraff, sådant händer, sa Isak.

han gillar den nya klubben han kommit till, har funnit sig väl tillrätta tillsammans med sin isländske kompis Oliver.

– Jag har inte spelat en full match sedan december men det var en nyttig och minnesvärt för mig. Alla har varit så välkomnande för mig och Oliver (Stefansson).

Han är inställd på att det kan bli Sylvia och division 1, som med Arnor.

– Jag hoppas kunna träna en del med IFK, samt få spela och träna med Sylvia. Det här var ett babysteg för mig men det var en nyttig match. Det är bara att jobba vidare säger Isak som drömmer om Manchester United och Barcelona.

Kanske några babysteg in i framtiden?