Det är alltså inte mer än ett och ett halvt dygn mellan IFK Norrköpings två sista matcher i Atlantic Cup.

Från storstjärnorna i FC Zenit till match mot det på papperet bästa laget i grupp A. Jablonec vann den gruppen, men det tjeckiska laget har bokat resan hem redan på söndagsmorgonen och kan inte spela finalen.

Därför är matchschemat omdirigerat lite och de ställs mot IFK som slutade trea i grupp B.

Managern Janne Andersson har redan aviserat att han kommer spela med spelare som inte fått så mycket speltid hittills i Portugal.

Nicklas Bärkroth är en sådan.

Han har missat ett par veckor på grund av en bristning ilåret, men nu är han spelklar. Om det blir från start eller ett inhopp mot Jablonec är inte bestämt än, men det kommer bli speltid.

Så mycket vet Bärkroth.

– Det ska bli roligt, äntligen tillbaka i en matchtrupp och det gick snabbare än vi trodde från början. Jag ser fram oerhört mycket mot att spela imorgon och är extremt spelsugen, säger Nicklas inför fredagens träningspass på Lagoas fotbollsarena.

Medan de som spelade matchen mot Zenit ägnade dagen åt bassängträning (se separat tv-inslag) körde de övriga ett fotbollspass för att föbereda sig inför morgondagen.

Nicklas Bärkroth var imponerad av sina lagkamraters insats mot stjärnlaget från Ryssland.

– Det är ett lag som krossade allt i sin grupp och är klart för åttondelsfinal i Champions League. Det var en nivå upp, men vi gör en riktigt bra period i den andra halvleken framför allt. Steget är inte så otroligt stort som man kanske tror från början.

Imorgon ska han själv visa sin nivå mot starkt motstånd.