LÄS MER: "Har börjat googla om Aris"

LÄS MER:"Han vore ett perfekt val"

Den 25-årige örebroaren, som har kontrakt med "Peking" över 2019, var stekhet under allsvenskans avslutande omgångar i höstas och väckte intresse från utländskt håll. För några veckor sedan meddelade grekiska ligasexan Aris Thessaloniki att man gärna såg svensken i sitt lag. Enligt obekräftade uppgifter bjöd Aris cirka sex miljoner kronor för stjärnforwarden som var med på Sveriges januariturné i Qatar nyligen.

Artikelbild

| Kalle Holmberg.

Natten till fredag stängde transferfönstret för flytt till utlandet och Holmberg är därmed kvar i Norrköping – åtminstone till sommaren då nästa transferfönstret öppnas.

Nu uttalar sig Kalle Holmberg i Fotbollskanalen.

– Det är klart att det är en liten besvikelse eftersom att det var så pass konkret och ganska nära, men yttre omständigheter ställde till det. Samtidigt trivs jag jättebra här och är sugen på att göra det bra här, säger han till Fotbollskanalen.

Holmberg berättar att han inte kan alla detaljer i historien om varför flytten inte blev av.

– Det får min agent svara på om han vill det. Jag har inte hört hela "storyn", men det var varken jag eller Norrköping som satte stopp för det.

Kalle var med i torsdagens träningsmatch då IFK besegrade Elfsborg med 3–1 på Östgötaporten.

– Jag är extremt laddad och vi har ett spännande lag. Vi tränar mycket anfallsspel och på hur vi ska komma igenom alla lagdelar och sådär. Sedan blir det Portugal i morgon och två matcher där, så det ska bli kul.

Han ser fram mot vårsäsongen, allsvenskan, och möjligen nya utländska intressenter i sommar.

– Ja, men absolut. Det beror på hur bra man gör det och hur intresserad man är, men det är alltid ett större fönster på sommaren, så man får ta det därifrån. Jag trivs jättebra här också, men det skulle vara roligt att testa vingarna.