I det sjätte avsnittet av podden, som handlar om Vita Hästen och IFK Norrköping, gästade IFK-målvakten David Mitov Nilsson.

Det blev en timmes lössläppt snack om högt och lågt i en loge på Östgötaporten, och ändå kändes det som om tiden inte räckte till.

Den 26-årige egna produkten och IFK-profilen hann ändå med att avhandla bland annat:

* En hyllning till Nikola Tkalcic.

* Varför han valde Makedoniens landslag, där han också har fått se spanska och italienska världsstjärnor på nära håll.

* Fotbollens baksida med över ett år utanför planen på grund av skador. Och glädjen att vara tillbaka.

* Hur bra han själv är som utespelare.

* Proffschansen som fanns lite löst efter guldet 2015, men som han hoppas på igen.

* Målvaktstränaren Maths Elfvendal och hans eviga nörderi i detaljer.

* Besvikelsen i Litauen och drömmen om nytt Europaspel med IFK.

En stor del av samtalet handlade också om den senaste matchen, när Malmö FF vann mot IFK i måndags och efterspelet till det. Många har kritiserat varför MFF-supportrarna "tilläts" komma in på planen vid slutsignalen och det vilda firandet med bland annat bengaliska eldar på innerplan.

David Mitov Nilsson skriver under på det.

– Det var värdelöst att de vann guld här. Det känns riktigt skit, rent ut sagt. Någonstans kan man väl gotta sig i att man har gjort likadant på deras arena. Men det här med att våra fans inte ska springa in på planen och sen stormar de in, då spyr man lite på det. Jag tycker att det är respektlöst när vi själva har visat den respekten mot dem. Speciellt att de förstör vår konstgräsplan också. Det var ju också den största anledningen till varför vi inte skulle springa in på deras. Det är dubbelt jättedumt, säger Mitov.

I efterhand har också Brokindsonen och förre åtvidabergaren Anton Tinnerholm hamnat i fokus för en del IFK-supportrarnas ilska.

– Jag läste Tinnerholms pik där. Han sa att bengalerna inte skulle brinna på vanligt gräs men då vet jag inte vad det är för specialgräs. Jag har sett gräs brinna så jag vet inte hur mycket kaxig pik det var egentligen, fortsätter Mitov.

Förlusten i sig tog dock hårdare.

– Det var piss. Men jag var ändå mer lack för att vi tappade för Europaplatserna för vårt lag. Att de vinner guld skiter jag fullständigt i egentligen.