En stekhet David Moberg Karlsson som producerar i match efter match.

Skyttekungen Kalle Holmberg eller kanske ordinarie backduon Jón Gudni Fjóluson och Linus Wahlqvist som sitter på utgående kontrakt.

Alla har ett attraktionsvärde som tilltar under transferfönstrets öppnande.

Jens Gustafsson går inte runt med magsår.

– Just nu har vi inget att förhålla oss till. Det kan mycket väl hända något och det kan vara helt lugnt. Vi ska se till att vara så förbereda som möjligt, säger IFK-managern.

Skulle "Peking" släppa ifrån sig någon eller några nyckelspelare kommer de inte att värva färdigt och etablerat för att fylla luckorna.

Jens Gustafsson använder ett krisande Malmö FF som exempel i sin förklaring.

– Titta på den pengastarkaste klubben i Sverige, hur svårt de haft att ersätta spelare. Det spelar ingen roll hur mycket pengar du har. Det viktigaste för oss är de spelare vi har i truppen, att vi har spelare på plats som är redo att gå in och fylla den luckan. De spelare som vi eventuellt rekryterar under sommaren kommer behöva tid. Vi kommer inte att kunna rekrytera bättre spelare än de vi redan har i föreningen.

Står ni bra rustade?

– Vi blir bättre och bättre på att hantera situationen som är relativt ny för IFK Norrköping. Den har funnits i två och ett halvt år men innan dess fanns den inte på 15 år. Det är bra sätt för att börja förstå. Först trodde man att man hade ett lag så länge kontrakten gällde. Idag får man planera lagbygget under ett fönster i taget. Det är en så stor förflyttning.

Idag har IFK Norrköping ett samarbete med Degerfors och Varberg.

Erik Lindell och Pontus Almqvist huserar i respektive klubb.

– Vi har inte fattat något beslut om någon mer ska lånas ut under perioden när vi inte har några matcher. Vi har inte kommit så långt i planeringen, fortsätter Gustafsson.