Fast någon så pigg och glad som hemmatränaren Josef Massi var efter kvalvinsten till division 3 mot Myresjö/Vetlanda pekade på att alla inte följt det löftet.

– Men spelarna höll det och det är det viktigaste.

"Joffa" sken i kapp med brittsommarsolen på City Gross Arena – hans unga garde hade tagit det första svåra kvalsteget till trean genom att slå Myresjö/Vetlanda med 2–1 (0–0).

Artikelbild

| Sead Muric försökte.

En annan som mera hoppade av glädje var matchvinnaren Kenan Mustafic, höstens nyförvärv som fick hoppa in i 85:e minuten och sex minuter senare fixa segern till Lindö.

–  Jag kände det här på mig hela matchen och ville in så snabbt som möjligt, förklarade en glad och stolt Kenan som kom till Lindö från Bosna inför höstsäsongen.

Annars var det en lirare som spelade huvudrollen i flera avseenden. Sebastian Fransisco var dryga decimetern högre än sina motståndare i nickduellerna och riktigt för att markera hans härliga spänst och nickförmåga knoppade han in ledningsmålet 1–0. Dessutom var det glädjande att se allt slit på mittfältet matchen igenom.

Nu väntar Hjulsbro borta på naturgräs kommande helg. Vinst där och avgörandet blir mot Gullringen. Därefter vet vi Lindö FF:s serieöde nästa säsong.