- Jag har kommit in i det mer och mer och det har känts bra, säger han.

Under hela sin karriär hade Jonathan Rasheed spelat i Göteborg. Först i Gais U-lag för att sedan ta steget till Qviding, men han ville prova något nytt.

Det blev Norrköping och Sylvia.

- Min pappa tog kontakt med klubben och jag åkte hit för att provträna. Allt kändes bra så jag skrev på för klubben, här trivs jag väldigt bra också, både i laget och staden, säger han.

Har jobbat med försvaret
Laget har under säsongen haft svårt med målskyttet. Länge har laget också haft svårt att täta till bakåt främst på fasta situationer, något som de fått ordning på i de senaste omgångarna.

I de sista två matcherna har det sett stabilare ut, mycket tack vare fint målvaktsspel.

- Det är något vi har jobbat mycket med och nu har det också börjat kännas tryggare, säger Jonathan

Under säsongen har det blivit mycket spel för Jonathan Rasheed som vuxit in i rollen. Själv säger han att hans styrkor främst ligger i tre saker. Kvickheten, snabbhet och spänst. Så här långt är han nöjd med säsongen och känner att självförtroendet växt
i takt med ökad speltid. Men så var det den där missade bortamatchen mot förra klubben Qviding.

"Underbar stämning"
- Typiskt att jag skulle få hjärnskakning och missa den matchen. Årets match för mig och jag hade verkligen sett fram emot den, säger han med besviken röst.

Under tre veckor tvingades han till vila, men nu är han tillbaka. Samtidigt har också Sylvia plockat två raka segrar och lyft i tabellen.

Laget ska snart träna och det är många glada miner
i omklädningsrummet, segrarna har smittat av sig.

- Vi har underbar stämning i laget där vi håller ihop och är en stark grupp. På lördag hoppas jag att vi kan förlänga sviten, avslutar han och ler ikapp med solen.