Det är Johannes Stark som kommer få chansen på reservplats i Nyköping på torsdag kväll, medan Dennis Fagerkrantz får stå över denna gång.

– Det är egentligen inga konstigheter. Vi har ett gäng 0,5:or och de som finns i truppen kommer få åka. Det är ett fåtal i laget som kommer få åka alla matcher, vi kommer inte peta någon utan det är mer att jag vill se Dennis åka hemma igen veckan efter, säger lagledaren Peter Jansson som också bytt position på några av de övriga.

Johannes Stark körde för Nässjö i den första allsvenska omgången. Då var han utlånad dit.

Artikelbild

| Johannes Stark.

– Det är sagt att om någon har problem att få ihop 0,5:or så ska man kunna låna från andra lag, Nässjö hörde av sig då och fick låna honom för den matchen, berättar Jansson.

Från början var det också en tanke att ge Dan Bewley chansen den här gången. Men han är upptagen av en match hemma i England så Vargarnas fans får vänta lite till på att få se stjärnskottet.

– Vi har inte så mycket att sätta emot när det är matcher där som krockar, säger Peter Jansson.

Han var nöjd med segern i premiären mot Valsarna (46–44).

– Trots att vi var under med sex poäng ett tag var det aldrig någon stress. Vi var lugna och harmoniska och åt ikapp det där till slut.

Vad vill du se borta mot Griparna?

– Att vi åker dit och startar bra. Det är en jättetuff match, det är det alltid i Nyköping. De är favoriter till att vinna. Men kan vi behålla lugnet och den harmoniska känslan även nu så kommer det bli bra, svarar Peter Jansson inför säsongens andra match.

Griparna vann sin premiär borta mot Norra Speedwayalliansen med 63–27.