Årets målvakt i allsvenskan.

Vinnare av Sportens Spårvagnsliga.

LÄS MER: "Jag skulle vilja dela det med 20 personer till"

Artikelbild

Beröm och ryggdunkningar från alla håll och kanter.

Isak Pettersson är inte klar här.

När Janne Andersson presenterade vilka spelare han tar med sig på årets januariläger, 3 till 13 januari i Qatar, fanns det ett par IFK-namn med.

Isak Pettersson, Filip Dagerstål, Alexander Fransson, Simon Thern och Kalle Holmberg ingår i 26-mannatruppen.

Artikelbild

LÄS MER: "IFK har en fantastisk målvakt"

– Det är tredje året jag och Peter (Wettergren, assisterande) åker på det här lägret. Det är viktigt, vi jobbar på samma sätt som med det riktiga landslaget, säger Janne Andersson.

– Jag och Peter tittar mycket på allsvensk fotboll och nordisk fotboll ser vi tätt. Vi ser över vilka spelare som kan bli kommande landslagsspelare. Vi ser på ålder och utvecklingspotential, fortsätter förbundskaptenen.

Under lägret kommer Sverige att matcha mot Finland.

Januariturnén har de senaste åren ägt rum i Abu Dhabi men i och med att Asiatiska Mästerskapen spelas har Svenska Fotbollförbundet valt att lägga träningslägret i VM-landet Qatar.

Ett inte helt okontroversiellt beslut.

– Vi tror på utbyte och kritisk dialog, att det är vår bästa möjlighet att påverka och sätta press på dem som är ytterst ansvariga. Att vi agerar tillsammans med övriga nordiska länders förbund och fackliga organisationer ger våra krav ännu större tyngd, säger generalsekreterare Håkan Sjöstrand till SvFF:s hemsida.

Europa League-spelande Malmö FF har beslutat att inte släppa spelare till landslaget.