Palmén först. Så här säger Libk:s team manager Johan Fredriksson:

– Vi diskuterar och det känns riktigt positivt, men vi är inte riktigt framme än. Jag hoppas att vi kan bli det de närmaste dagarna. Huvudspåret för oss just nu är att få klart med honom.

Han fortsätter:

– En annan spelare som vi jobbar med och som jag definitivt räknar med ska gå i lås har den här säsongen spelat i Dalen. Han känns verkligen supertaggad på att komma till oss, men mer än så kan jag tyvärr inte säga.

En spelare blev i alla fall klar i dagarna och det är Felix Forslund, snart 21 år och med Solfjäderstaden i Motala som moderklubb. Han har studerat vid Riksidrottsgymnasiet i Umeå och sen spelat några säsonger i allsvenska Umeå City.

– Det ligger i vårt intresse, vår policy, att spelare som kommer från Östergötland ska spela här. Det här är en kille som vi haft ögonen på ett tag och haft rätt bra koll på. Astbrant (Johan, tränaren) hade honom bland annat i distriktslaget för ett antal år sen och han är en extremt träningsvillig kille som kan användas på flera positioner. Han har spelat både forward och back, är högerfattad och ser väldigt spännande ut.

Fler spelare på gång?

– Vi har några bollar till i luften.

Utländska?

– Nja, det blir nog inte så. Vi har kontakter i Tjeckien och Finland, men intresset känns svalt från de länderna att komma hit.

Eric Björk hade väl ett kontrakt som ni sa upp för omförhandling. Hur går det där?

– Vi håller på med det. Jag har inget nytt att säga där tyvärr.

Men det kan bli så att ni tappar honom?

– Så skulle det kunna bli. Han jobbar via agent och nu har varit tyst ett tag.