Det är många frågetecken kring Libk:s damer efter uttåget ur SSL. Det lutar dock mot att truppen som spelat i allsvenskan slås ihop med SSL-laget.

– Det är inte helt spikat men det lutar åt att vi kommer sätta ihop trupperna. Vi vill göra ett så slagkraftigt lag som möjligt, säger Godin.

Målsättningen är fortfarande att spela högklassig innebandy med eliten som mål.

Artikelbild

– Det vi pratade om inför den här säsongen var att bygga något för innebandyn i Östergötland. Det handlar kanske om att se och lära av herrarna som har lyckats riktigt bra med det. Vi kanske borde utöka samarbetat med andra lag i Östergötland. Det finns så pass bra spelare här att vi är värda ett lag i SSL, säger Godin.

Så det är en fortsatt elitsatsning som gäller?

–Absolut. Herregud. Det är klart att vi ska elitsatsa.

Rågher Godin själv har varit tränare för B-truppen under säsongen men kommer inte vara aktuell som tränare inför nästa säsong.

–Nej, jag har alltid haft en policy att vara max två år i samma lag. Det finns annat att göra i föreningen. Sen vet jag inte om jag kommer att stå i kiosken eller ha annat för mig. Jag vill att tjejerna ska ha det bästa förutsättningarna. Det är de så jävla värda, säger Godin och fortsätter:

– Vi har några tränarnamn som vi jobbar på. Säsongen har precis slutat och det är svårt att få svar så här på en gång. Det ska vara en kunnig tränare med fötterna på jorden.

Även spelarfronten är ett stort frågetecken. Klart är det dock att Caroline Hansen förlänger.

– Vi har hyfsad koll på vilka som försvinner och vilka som stannar. Vi är skitglada över att Hansen har förlängt. Hon är en motor både på och utanför planen. Jag är dock övertygad om att det försvinner en handfull spelare. Samtidigt finns det mycket hjärta och kärlek för det här laget. Även fast säsongen varit tung har tjejerna hängt ihop. Det är skithäftigt att se.