– Det har vart en helt fantastisk helg. Vi har utvecklats något enormt och får med oss mycket poäng i mästerskapet, så det kan knappast bli bättre, sa Dennis.

Trots teamets knappa erfarenhet av körning på asfalt lyckades man hänga med i tempot som de betydlig mer erfarna konkurrenterna satte upp, och de var länge med och fightades om den sista pallplatsen.

– Jag är förvånad över hur bra vi faktiskt hängde med de andra, detta är nästan en större prestation är segern i Sverige, fortsatte Dennis.

– Vi har utvecklats otroligt mycket i vår körning på asfalt sen förra året. Nu vet vi på riktigt hur man ska köra, sa Johan.

Rallyt på Korsika är ett av de tuffaste i hela världen med VM-seriens längsta sträckor och upp mot 10 000 kurvor, vilket gör att det sätts stor press på koncentration och samarbetet i bilen.

– Jag var lite orolig innan vi kom hit för hur det skulle gå, men allt har gått felfritt hela helgen och vi har inte gjort några misstag, sa Johan.

– Johan har gjort ett enormt jobb hela den här helgen och inte missat en enda not, sa Dennis.

Fjärdeplatsen i helgens tävling följer upp premiärsegern i Sverige för några månader sedan och är ännu ett steg på vägen mot årets stora mål; att vara med och slåss om VM-titeln. Nu väntar en månads uppehåll innan VM-serien fortsätter i Portugal, en helt ny tävling för Dennis och Johan.

– Det ska bli kul att komma tillbaka till gruset. Men nu blir det också mycket tuffare, för alla i årets mästerskap kan vara med och kriga i toppen på grus. Vi har en plan för hela året, och nu blir det hårdare jobb än någonsin för att fortsätta vara med och slåss, avslutade Johan.