Sporten skrev det redan i ett större reportage med den unge Vargföraren redan under onsdagen.Men nu har även klubben bekräftat att det är klart med en fortsättning i klubben.

Henrik Bergström stannar.

– Jag hoppas och tror att det var lika enkelt för honom som för oss, säger Whilma Johansson om föraren som hade ett starkt 2018.

Norrköpingskillen kom "hem" igen inför säsongen och fick stort förtroende. Det gav utdelning där han höjde sitt snitt från 0,500 till 1,115.

Han var kanske det största utropstecknet i Vargarna under året som gått.

– Det har varit otroligt kul att se hans utveckling. Han har fått köra och där ser man resultatet. Det var självklart att vi ville det, säger Whilma Johansson om kontraktsförlängningen.

Därmed har klubben mer eller mindre truppen klar inför nästa år. Det återstår en ordinarie plats av de åtta.

– Rent krasst är vi klara med de sju vi vill laborera med. Vi kommer inte ha den sista platsen tom, men man vill helst inte sätta en ung svensk där som behöver få åka mycket heller. Man måste tänka lite större än så.

Från 2018 års lag är det Erik Riss som lämnar för att köra i elitserien för Rospiggarna. Dan Bewley åkte på en tuff skada på slutet av säsongen och har ett väl högt snitt inför nästa år. Johannes Stark har skrivit på för Valsarna, och dessutom kommer inte Jacob Thorssell bli kvar.

– Jacob var den sista vi skrev in förra året. Han hade inte tänkt köra i allsvenskan men ville vara på den säkra sidan när han inte visste hur det skulle bli med England. Det var synd att han inte kunde köra någon match, men han hade ett väldigt högt snitt.

Bland de unga förarna med 0,500 i snitt (räknas inte in bland de åtta som truppen max får innehålla) har klubben också kvar att förlänga Albin Born och Anton Bork samt 250cc-föraren Willy Andersson.