Det är i första hand årskortsinnehavarna som kan lösa biljetter fram till torsdag klockan 12.00. Det kan ske både på nätet och på kansliet på Östgötaporten som har extraöppet för att kunna ge en fullgod service.

– Det är svårt att säga så här en timme efter att det är klart, om intresset och försäljningen. Jag tror att Prishtina var ett av de oseedade lag som kan väcka störst intresse, säger evenemangsansvarige Mårten Jacobsson inför hemmamatchen den 29 juni.

Inga ståplatser tillåts i Europa League, så Curva Nordahl kommer stängas och biljetter kommer erbjudas på de två mittensektionerna på Östra läktaren. Att montera sittplatser på ståplatsläktaren är för kostnadskrävande, drygt 400 000 kronor kostade det i Champions League-kvalet i fjol.

Men då var den ekonomiska stöttningen större.

– Vi kommer ha en kapacitet på 10 000 åskådare. Det är en högintressant match och jag tror det är viktigt för spelarna att det blir stort stöd från läktarna, säger Jacobsson.

Det är första gången Kosovos lag deltar i Uefas Champions League samt Europa League, så de oseedade lagen är meriterade på hemmaplan men ett svårbedömt motstånd i dessa sammanhang.

– Många som bott i Norrköping och som flyttat tillbaka kan hålla på IFK eller tycka att matchen är intressant, säger Mårten.