Kanske det. Bortamatch mot Ängelholm väntar. Ett lag som tränaren Daniel Hallingström har goda minnen från tidigare möten med.

– 2011. Vi låg båda i toppen den säsongen och vi lyckades ta steget upp till allsvenskan senare under hösten, minns han.

Nu är det andra förutsättningar. Det är division 1, det är fjärde matchen på säsongen och båda lagen har fått en ganska tuff start. ÅFF har ännu ingen seger, Ängelholm har vunnit en match.

– Vi försöker verkligen leva i nuet, vid varje träning och match och tar en uppgift i taget. Jag har faktiskt inte reflekterat så mycket över resultaten som många kanske tror.

Han fortsätter:

– Men det känns som vi gjort två bra insatser där vi kanske borde vunnit mot Utsikten, samtidigt vi kvitterade sent mot Ljungskile och fick en poäng. Senast däremot, mot Oskarshamn, tog vi ett rejält steg tillbaka och kom inte alls upp i den nivå vi vill vara.

Träningen under veckan har, berättar han, riktats in mot tre olika delar.

– Vi har gått igenom våra grunder i det defensiva spelet, som vi tummade en hel del på senast. Vi har tränat på våra uppspel, med tanke på att det förmodligen blir naturgräs för första gången den här säsongen. Och så har vi kört extra på vårt genombrottsspel där vi vill ha en ökad tydlighet på sista passningen.

Läget i laget är gott, förutom att Felix Winter fortfarande saknas och att Ishmael Koroma är avstängd efter målchansutvisningen senast.

– Vi har haft några lätta sjukdomar också, men alla ska vara spelklara.

Notera: Vi sänder samtliga ÅFF:s seriematcher i division 1 södra under året. Det är fritt för prenumeranter och ni ser matcherna direkt på Corren.se, NT.se, MVT.se, VT.se och Klackspark.com.