82–89 borta och 72–77 hemma.

Dolphins mötte ligaettan två gånger inom loppet av två veckor i december med två förluster som facit.

– Taktiskt var det två olika matcher men de har kontrollerat fjärde perioden båda gångerna. Vi kom tillbaka starkt där uppe men Södertälje gjorde många bra saker i fjärde. Sista tre-fyra minuterna tappade vi huvudet. Det går inte, menar Adnan Chuk.

Som är imponerad av vad hans gamla klubb presterar den här säsongen. En ny Kingsseger i kväll och det skiljer sex poäng mellan de regerande mästarna och Södertälje.

– Det kanske är klyschigt men det kommer krävas 40 bra minuter. De är konsekventa i vad de gör. Ett lagorienterat lag som jobbar hårt, varnar Chuk.

Dolphins kommer från en bitter förlängningsförlust mot Borås som fick sista ordet i ett drama. Joakim Kjellbom visades ut i den matchen och det var ett frustrerat lag som satte sig i bussen hem till Norrköping.

– Det finns ingen tid att gräva ned sig utan det gäller att göra en nykter analys och kunna förmedla den hur vi ska göra saker bättre. Det är bara att gå vidare till nästa match, menar Dolphinsoachen.

Vad är allra viktigast att ni sätter?

– Två saker. Ta hand om bollen, de är aggressiva i försvar, så att vi får skotten som vi vill ha. Det är vad det handlar om – och returtagningen. Där är vi starka och bra men det gäller att göra det ännu bättre.

Sedan tidigare har Dolphins Johnell Smith på skadelistan men amerikanen har gjort framsteg ett tag och det pratas om att comebacken inte är långt borta.

Det råder även ett par andra frågetecken för Adnan Chuk.

– Vi ska få några svar i morgon (tisdag) under dagen. Alla är inte riktigt tillgängliga än. Vi jobbar mot klockan.

Inget som stör nattsömnen?

– Jag ska inte säga att jag alltid sover bra, men jag sover alltid lugnt innan matcher. Det gäller att lägga grunden så man sover bättre. Sen får man ta hänsyn till saker när det händer. Det är ingen idé att oroa sig för saker innan, menar Adnan Chuk.