Den 30-årige mittfältaren kom tillbaka till IFK Göteborg inför säsongen efter att han bröt kontraktet med sin grekiska klubb Panetolikos i vintras.

Efter den ankomsten har "Sebbe" dragits med ljumskbesvär.

Men i en U 21-match mot Häcken förra veckan spelade klubbens nyförvärv i den blåvita matchtröjan igen.

– Att ”Sebban” är med i truppen glädjer mig oerhört. Jag har givetvis sett vilket arbete han lagt ner för att komma tillbaka, sa tränaren Poya Asbaghi till klubbens hemsida efter söndagens träning på Kamratgården.

– Personligen är jag oerhört glad över att kunna bekräfta det. Sebastian har inte enbart arbetat hårt för egen del, utan även pushat övriga i truppen under en jobbig och lång skadeperiod, sa Poya.

Inte nog med det.

IFK Göteborg som gjort ett antal starka matcher, senast mot Sirius och hemmasegern mot AIK, har fyllt upp bussen med fler skadade spelare på väg tillbaka. Lasse Vibe, Sargon Abraham, Junes Barny och Robin Söder.

Det är med andra ord ett annorlunda Göteborg som kommer till Östgötaporten, än det som hittills tagit 13 poäng på sju omgångar.

– Det krävs en prestation i toppklass om vi ska få med oss ett resultat borta mot Norrköping. Även om det gått lite tungt för dem vet vi vilken kvalitet det finns i laget. Samtidigt har vi ett gott självförtroende, vilket förhoppningsvis synas på planen, sa Göteborgstränaren och släppte följande trupp.

Giannis Anestis, Tom Amos, Kristopher Da Graca, Carl Starfelt, Emil Holm, André Calisir, Sebastian Ohlsson, Victor Wernersson, Junes Barny, Sebastian Eriksson, Patrik Karlsson Lagemyr, August Erlingmark, Sargon Abraham, Benjamin Nygren, Alhassan Yusuf, Giorgi Kharaishvili, Robin Söder, Lasse Vibe.