Sleipner-förlust "drabbar" Eneby och Torstorp

Det blev ett dramatiskt slut innan Sleipner åkte på årets tionde förlust. Eneby och Torstorp får därmed en svettig avslutningshelg.

Aleks Azizovic fick ett gyllene läge med matchens sista spark.

Aleks Azizovic fick ett gyllene läge med matchens sista spark.

Foto: David Iwung

Fotboll2019-09-22 20:00

Mittenlaget Sleipner är inte inblandat i någon streckstrid i slutomgångarna. Det blev också förlust i årets sista hemmamatch när ett vilt kämpande Tranås kom på besök till Östgötaporten.

Gästerna gjorde matchens enda mål genom kaptenen Anton Segersson i den 82:a minuten. Sleipner jagade ett kvitteringsmål in i det sista och var också riktigt nära. Inhopparen Aleks Azizovic prickade dock ribban i matchens sista spark i den 96:e minuten.

Tranås seger ställer till det lite för de andra lokala lagen från Norrköpingsregionen. Det är nämligen supertätt runt de nedre strecken inför sista omgången nästa helg.

Både Torstorp och Eneby riskerar att åka ur direkt. De har visserligen tre poäng till godo till Tenhult på kvalplats och Tranås på nedflyttningsplats. Men målskillnaden talar varken till Eneby eller Torstorps fördel och vid förlust får de förlita sig på andra lag för att inte riskera att åka ur.

Torstorp avslutar borta mot redan klara ettan Tord medan Eneby möter nedflyttningsklara Lindö på hemmaplan.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!