Det är de nybildade stipendierna "Guldhanden", "Silverhanden" och "Bronshanden" som från och med i år tillfaller "Årets förenare". Det totala värdet på stipendierna som delas ut av stiftelsen Sverige United är på 100 000 kronor.

Den 15 februari blir det galakväll ledd av Carolina Klüft på Operaterassen i Stockholm för Eje Bladh och Paul Chamoun när stiftelsen delar ut priserna för andra årets.

– Jag fick höra att vi var nominerade. Det känns stort och samtidigt inte riktigt sant. Det jobb vi har gjort har vi gjort bara för att det ska vara kul och att grabbarna ska ha det bra. Att vi ska skapa en positiv omgivning för dem. Nu har det växt och fått sådan uppmärksamhet vi knappast kunde räknat med, vilket är roligt. Men det var inte orsaken till att vi gjorde det, säger Paul Chamoun.

Nu, mellan säsongerna är inget klart. Varken om laget eller hans egen framtid i Smedby AIS.

– De är lite äldre och står i gränslandet till seniorfotboll. Det kan bli ett U 19-lag, jag hoppas så många som möjligt fortsätter, säger Chamoun.

Kommer du ha fortsatt kontakt med killarna i ditt ungdomslag?

– Det ska vi ha. Det kan bli futsalkvällar och kanske grillkvällar i sommar, säger Chamoun.

Den offensiva spelaren som var med och vann ICA-cupen med Smedby är osäker på var han hamnar kommande säsong.

– Inget är klart, det blir nog inte det förrän efter den 15:e och senare för mig. Det är lite osäkert här i stan i klubbarna. Det känns som bara Sylvia har sin plan klar för framtiden, säger Chamoun.