Två tidigare IFK-anfallare slog till i varsin liga.

Jordan Larsson.

Fotboll2019-10-07 12:28

Skyttekungen Jordan Larsson lämnade IFK Norrköping i början av juni, för spel i Spartak Moskva. I senaste omgången i ryska Premier League hittade Jordan nätet för andra gången.

Jordan reducerade hemmalaget Krasnodars 2–0-ledning precis före paus, men Krasnodar kunde hålla undan och vinna med 2–1. Jordan byttes ut med drygt tio minuter kvar. I hemmalaget spelade Norrköpingssonen Kristoffer Olsson hela matchen.

Tolv omgångar in i serien är Krasnodar trea på samma poäng (26) som ledande Lokomotiv Moskva. För Jordans Spartak är det tyngre med en tolfteplats på 14 poäng.

I danska Superligan gjorde Alhaji Kamara, som lämnade IFK 2016, sitt första ligamål för säsongen när han fastställde slutresultatet till 2–0 för sitt Randers i hemmamötet med AGF.

Kamara, som har ett treårskontrakt med Randers, blev inbytt i 67:e minuten. Klubben är trea i ligan efter tolv omgångar.

Karta: Krasnodar Academy Stadium