Efter segern på vintervägarna i Svenska Rallyt bjuder den franska ön på en helt annan utmaning med asfaltvägar kända för sina 10 000 kurvor.

– Det är en tuff utmaning för mig som kartläsare, det svänger hela tiden. På den längsta sträckan på fem mil har jag inte en enda paus, utan behöver läsa hela tiden, säger Johan.

I år gör Dennis och Johan sitt andra år i mästerskapet med siktet inställt på att kriga om VM-guldet.

Artikelbild

| Forden redo för JVM på Korsika.

– Vi har förberett oss väldigt bra inför denna helgen med tester och notträning. Dessutom var vi på Korsika för några veckor sedan ihop med Fords fabriksteam och deras förare Elfyn Evans som pris för vi vann rookie-cupen förra året och fick åka med på deras test inför tävlingen, vilket var väldigt lärorikt, säger Dennis.

Det var just på Korsika som Dennis och Johan gjorde sin VM-debut förra året.

– Nu vet man hur allt funkar och vart allt ligger. Så vi kan lägga mer fokus på noterna och tävlingen, det känns faktiskt nästan som en hemmatävling, fortsätter Dennis.

– Vi har bra självförtroende och har jobbat hårt sen sist, men vi vet inte hur vi står oss på asfalt mot de andra. Det är många snabba fransmän i serien och inte minst vår landsman Emil Bergkvist som är snabb på asfalt, avslutar Johan.