Att Libk står långt fram i kön när det gäller jakten på landslagsmeriterade centern Simon Palmén från Örebro har vi berättat om tidigare. Enligt Aftonbladet ska han nu ha bestämt sig för spel i klubben.

Det förnekar dock huvudpersonen själv.

Han hymlar inte om att Linköping i allra högsta grad finns med i bilden, men säger också till tidningen:

– Jag hoppas ta ett beslut ganska snart, men inget är taget ännu. Det är några olika klubbar med i bilden och jag väger för- och nackdelar.

Simon Palmén gjorde 47 poäng på 29 matcher för Örebro under den gångna säsongen och har under de senaste veckorna varit den kanske hetaste spelare på innebandyns silly season-marknad. Nu ska i alla fall Örebro, Falun och Helsingborg vara borträknade – samtidigt som Pixbo enligt uppgifter i Expressen gett sig in i kampen.

– Det är en jävligt spännande och intressant spelare, som vi – liksom många andra – har haft ögonen på i x antal år. Som jag förstår det har han inte bestämt sig var han ska spela och då är han ”up for grabs”, säger sportchefen Rikard Jonsson till tidningen.

Så här långt har Libk värvat forwarden Max Wahlgren från Pixbo, men också tappat tunga trion Gustav Fritzell, Eric Björk och Joel Dagman.

Fortsättning följer.