I första halvlek var det två defensivt skickliga lag. Assyriska skapade dock flera lägen, men Torstorp rensade och repeterade processen under de första 45 minuterna. Mot halvtid lyckades dock Torstorp komma till ett par chanser. Framför allt var det Assyriska som hade kommandot i första halvlek.

– De stängde helt centralt, så vi fick arbeta mer mot de delarna som de hade mindre koll på. Men trots bristen på mål, sett till alla chanser vi hade i första halvlek, tycker jag att vi spelar bra och tröttar ut dem, sa Assyriskas tränare Admir Dedic.

Assyriska öppnade andra halvlek med att bryta igenom Torstorps försvar. Via en retur från Torstorps målvakt lyckades Bylent Halili peta in 0-1 i den 49:e matchminuten.

Sen stod matchen stod i stora delar av andra halvlek. I den 72:e minuten letade sig ett inspel in i mål via en Torstorpsspelare, 0-2 till Assyriska.

Torstorp som fram till 0–2 hade spelat defensivt, lade i en högre växel och gjorde två mål ganska tätt inpå varandra.. Det första kom i den 75:e minuten via Oskar Peterson och det andra i den 78:e minuten av Jonas Nilsson. En vändning som i de slutminuterna höll på att leda till tre poäng till Torstorp, men matchen slutade 2-2.

– Det är otroligt skönt att få kunna ta med sig poäng från vad jag skulle vilja kalla seriens bästa lag, det är synd bara att det inte blev tre pinnar i slutändan, sa Torstorps tränare Daniel Helmesjö