LÄS MER: Succéduon siktar på nya JVM-segrar

Den andra deltävlingen i junior-VM i rally, JWRC, avgörs på den franska ön Korsika. Föraren Dennis Rådström från Torsby och kartläsaren Johan Johansson från Valdemarsvik är fyra efter den inledande tävlingen i Sverige.

– Vi kommer hit med en bra känsla, det är tredje gången vi kör här vilket känns tryggt. Vi är taggade och redo, säger Dennis.

Tävlingen på Korsika avgörs helt på asfalt, till skillnad från premiären i Sverige som kördes på snö och is.

– Asfalt har vart en stor utmaning för oss tidigare, och är fortfarande. Men vi vet vad som väntar och är beredda på det, både körmässigt och mentalt, säger Johan.

Korsika är känt som ”de 10 000 kurvornas rally”, och är en av de mest utmanande tävlingarna med extremt långa sträckor som svänger konstant, och aldrig ger deltagarna chans att slappna av.

– För oss kartläsare är Korsika kanske den största utmaningen på hela året i och med att det svänger extremt mycket och är så långa sträckor. Förra året hade jag en sträcka med 76 sidor noter, det är ganska många svängar, säger Johan.

Dennis och Johan har höga ambitioner på Korsika.

– Vi siktar som alltid på att göra vårt bästa, vi får se hur långt det räcker. Men vi vill vara med och fightas om segern, säger Dennis.