Två Trojánspelare i Jonas Zengler och Henrik Ek och Emil Rådkvist (Linköpings RK).

Lägg till Norrköpingskillen Sami Paulsson, som spelar för Stockholm Exiles. Det är alla namn med Trojánanknytning som kommer ställa upp på Bollspelaren mot Moldavien på lördag.

En tuff utmaning.

Gästerna kommer från en högre serie och borde vara förhandsfavorit. Zengler vet vad som väntar efter att han spelat mot dem två gånger tidigare i landslagsdressen.

– De är storväxta och inte direkt spelartyperna som går vid sidan av, utan mer rätt på. Det är deras stil, de vill bryta ned sina motståndare. Jag tror det kan bli en rolig match. Vi är fysiskt mindre men tekniskt bättre än Moldavien så det kan passa bra, säger 33-årige Zengler inför landslagssamlingen.

Att spela hemma och för blågult är en extra krydda.

Speciellt nu.

– Alla måste fungera ihop eftersom vi är en liten sport och har få dagar tillsammans. Laget har en underbar stämning. Så bra som det är nu har det aldrig varit under alla mina år. Att träffas är verkligen något man ser fram emot, säger Trojánspelaren.

33-årige Zengler har några fina år, kvar även om varje säsong är en avvägning mellan hur mycket jobb, träning och familjeliv kan balanseras.

Extraträning utöver klubbens samlingar är ett måste.

– Vi får ihop det, mycket tack vare frugan ställer upp varje år och gör ett stort jobb för att det ska gå. Vi har en diskussion inför varje säsong då vi går igenom om det är möjligt att satsa på den här nivån eller inte för småbarnspappan.

Hur länge vill du hålla på?

– Jag har personligen satt en gräns vid 35 år på landslagsnivå, sedan får vi se om det är möjligt.

Några större skador har inte Jonas åkt på trots att det är den kanske hårdaste av fullkontaktssporter.

– En skada har jag haft. Det var ungefär som Zlatans knä när det vreds åt fel håll. Det krävs att man jobbar med fysiken hela tiden och peppar, peppar. Jag har varit helt skadefri den här säsongen. De flesta skador kommer kring knän, då spelare fastnar i gräset med aluminiumdobb som kan vara upp till 21 millimeter. En del spelar med vanliga fotbollsskor och plastdobb istället.

Hur stor är skillnaden mellan klubblag och landslag?

– En jätteskillnad. Trojan är en liten klubb och en del ställer upp mest för att det ska finnas folk utan några större ambitioner. I landslaget vill alla verkligen och satsar fullt för en plats i landslaget. Det är som i landslagsfotboll, en hög nivå.