Logga in
Logga ut

Unga begåvningar

Unga Begåvningar

Norrköping Snart dags för konserten i Hedvigs kyrka. Köp dina biljetter nu!

Beslut om stipendier 2018
Nu har styrelsen och arbetsgruppen haft möte och bestämt vilka som ska få stipendie 2018. Dessa kommer bli kontaktade denna vecka och även de som inte fick det i år kommer få sina besked. Vi vill rikta ett stort TACK för alla sina bidrag. Vi uppmanar alla som inte fick stipendie att ansöka igen nästa år.

Årets konsert - stipendieutdelning
Boka in Hedvigs Kyrka 6/10 kl 16. Biljetter säljs hos Resecenter på Drottninggatan 66. Kostnad 110 kr inkl förköpsavgift. Ev ej sålda biljetter säljs vid kyrkan innan konsreten men bäst chans att få din plats är att förköpa hos Resecenter.

Just nu pågår förberedelserna inför höstens konsert. Tio deltagare från utvalda skolor i Norrköping kommer närvara och framföra på scenen, samt en och annan överraskning. Dessutom kommer vi dela ut stipendierna för 2018!
Som vanligt avslöjar vi inga namn förräns då...


Om Förengen Unga Begåvningar:

Föreningen Unga Begåvningar bildades 2010 av Barndiabetesfonden, Lions Club Skärblacka och Norrköpings Tidningar. Föreningen verkar för att ge unga chansen till utveckling inom områdena sång, musik, dans, akrobatik och kultur.
Föreningen anordnar årligen en konsert för att ge unga begåvningar en chans att visa upp sig för publiken och få uppskattning. Dessa deltagare handplockas noggrant ut med hjälp av företrädare från kultur och musik-skolor i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik. Varje år delar föreningen också ut stipendier för att ge unga chansen till utbildning, studieresor, enstaka kurser, köp av instrument etc. Alla som är mellan 12-20 år (ej fyllda 20) och som bor inom NT:s spridningsområde är välkommen att söka stipendium.

Frågor om Föreningen Unga Begåvningar eller Stipendie?
Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Johan Midner
epost: johan.midner@ostgotamedia.se
Tel: 011-200 214

 

Unga begåvningar 2018

Fält markerade med * är obligatoriska.

Namn: *
Adress: *
Postnnummer och ort *
Telefon: *
E-mail: *
Personnummer: *
Utbildning: (Ange vilken skola du går på samt utbildning, max 100 tecken) *
Kort beskrivning av dig själv: (Max 300 tecken) *
Varför söker du stipendie? Motivera och ange vad du vill använda stipendiet till (Max 800 tecken) *
Namn och telefonnummer till referenser: (Ange minst 1) *
Övrigt: (Max 200 tecken) *
För att kunna ansöka krävs att du godkänner att föreningen Unga Begåvningar och NT har rätt att lagra dina uppgifter i två år. *