Foto: Robin Andersson
Robin Andersson, 16, går också på Film och foto på De Geergymnasiet och bor i Västra Husby. Förra sommaren tog han den här bilden på Joel i Industrilandskapet.
- Det är en ögonblicksbild och sådana bilder är de bästa enligt min åsikt, säger han.

 

Artikelbild

 

Foto: Rebecka Berg
Rebecka Berg är 15 år, bor i Gusum och går på Vammarskolan i Valdemarsvik. Hennes bidrag är ett självporträtt.
- Jag satt hemma och fotade mig själv bara lite spontant. Och så blev det rätt bra.

 

 

Artikelbild

| Foto: Patricia ThärningPatricia Thärning, 19 år, bor i Norrköping och går sista året på Realgymnasiet. Förra sommaren lånade hon grannens hund Zid och tog med kameran. – Vi var nere vid Marby och lekte i vattnet när jag tog bilden.

Foto: Fanny Bidenäs
Fanny Bidenäs är 15 år och bor i Norrköping, där hon går på Hagaskolan. Att fotografera är hennes stora intresse och finalbilden är ett självporträtt taget med självutlösare.
- Jag kände för att dela med mig av all min glädje genom denna bild, säger hon.

Artikelbild

| Foto: Miriam PlanteMiriam Plante är 17 år och bor i Norrköping, där hon går ettan på De Geers film- och fotoprogram. Hon har fotat sin vän Linda, som egentligen skulle se allvarlig ut på bilderna, men inte kunde hålla sig från att börja skratta.

 

 

Artikelbild

| Foto: Marcus JehrlanderMarcus Jehrlander är 16 år och bor i Norrköping, där han läser på Kungsgårdsgymnasiet. Han har hållit på med foto i två år och tog sin finalbild på Gröna Lund i Stockholm förra sommaren.

Foto: Anna Grundmark
Anna Grundmark är 15 år och pluggar på Kunskapsskolan. Hon bor i Lindö och hittade sitt motiv vid stallet där. 
- Jag var bara ute och gick och då stod den där hästen där och bara gapade, så det var bara att fota.

Artikelbild

| Foto: Matilda JanzénMatilda Janzén är 15 år och bor i Åby, där hon går på Hultdalsskolan. Hon slog upp förra sommaren upp stativet i en hästhage i Åby fotade kompisarna Maria och Ebba.

 

 

Artikelbild

| Foto: Anna GrundmarkAnna Grundmark är 15 år och pluggar på Kunskapsskolan. Hon bor i Lindö och hittade sitt motiv vid stallet där. – Jag var bara ute och gick och då stod den där hästen där och bara gapade, så det var bara att fota.

Foto: Matilda Janzén
Matilda Janzén är 15 år och bor i Åby, där hon går på Hultdalsskolan. Hon slog upp förra sommaren upp stativet i en hästhage i Åby fotade kompisarna Maria och Ebba.

Artikelbild

| Foto: Fanny BidenäsFanny Bidenäs är 15 år och bor i Norrköping, där hon går på Hagaskolan. Att fotografera är hennes stora intresse och finalbilden är ett självporträtt taget med självutlösare. – Jag kände för att dela med mig av all min glädje genom denna bild, säger hon.

 

 

Artikelbild

| Foto: Rebecka BergRebecka Berg är 15 år, bor i Gusum och går på Vammarskolan i Valdemarsvik. Hennes bidrag är ett självporträtt. – Jag satt hemma och fotade mig själv bara lite spontant. Och så blev det rätt bra.

Foto: Marcus Jehrlander
Marcus Jehrlander är 16 år och bor i Norrköping, där han läser på Kungsgårdsgymnasiet. Han har hållit på med foto i två år och tog sin finalbild på Gröna Lund i Stockholm förra sommaren.

Artikelbild

| Foto: Robin AnderssonRobin Andersson, 16, går också på Film och foto på De Geergymnasiet och bor i Västra Husby. Förra sommaren tog han den här bilden på Joel i Industrilandskapet. – Det är en ögonblicksbild och sådana bilder är de bästa enligt min åsikt, säger han.

 

 

Foto: Miriam Plante
Miriam Plante är 17 år och bor i Norrköping, där hon går ettan på De Geers film- och fotoprogram. Hon har fotat sin vän Linda, som egentligen skulle se allvarlig ut på bilderna, men inte kunde hålla sig från att börja skratta.

 

 

Foto: Patricia Thärning
Patricia Thärning, 19 år, bor i Norrköping och går sista året på Realgymnasiet. Förra sommaren lånade hon grannens hund Zid och tog med kameran.
- Vi var nere vid Marby och lekte i vattnet när jag tog bilden.